1
Επίλυση στα νομικά σας προβλήματα

Το γραφείο μας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση σε ζητήματα που άπτονται κάθε τομέα του Δικαίου. Προσπαθούμε πάντα να απαντάμε στους προβληματισμούς σας και στα διάφορα προβλήματά σας με ταχύτητα, αξιοπιστία, εγκυρότητα και διάθεση για εύρεση της καλύτερης δυνατής νόμιμης οδού για την επίλυση των προβλημάτων σας. Οδηγός στην δικηγορική πρακτική μας είναι η επίτευξη θετικού αποτελέσματος για κάθε νομικό ζήτημα των εντολέων μας, με γνώμονα πάντα την ειλικρίνεια απέναντι στους εντολείς μας, την κατανόηση των προβληματισμών τους και την όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες και επιθυμίες τους επίλυση των νομικών τους προβλημάτων.

2
Ενδιαφέρον για κάθε υπόθεσή σας

Η δικηγορική πρακτική μας έχει διδάξει ότι μόνο οι νομικές γνώσεις και η εμπειρία του δικηγόρου δεν επαρκούν για την αποτελεσματική διεκπεραίωση των υποθέσεων των εντολέων, αλλά χρειάζεται διαρκής επικοινωνία με τους εντολείς, πραγματικό και διαρκές ενδιαφέρον για κάθε υπόθεσή τους. Ο τρόπος εργασίας μας, έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι από την διαχείριση των υποθέσεών τους και να προτιμούν το γραφείο μας και στις μελλοντικές τους υποθέσεις.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ – ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Άδειες παραμονής. Ιθαγένεια – υπηκοότητα. Διαγραφή απέλασης, αντιρρήσεις κράτησης. Αίτηση ακύρωσης – αναστολής. Αλλαγή στοιχείων ληξιαρχικών πράξεων.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αγωγές για δεδουλευμένους μισθούς, αγωγές για άκυρη απόλυση. Συνδρομή στην επιθεώρηση εργασίας. Αιτήσεις  συνταξιοδότησης ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ. Συνταξιοδότηση δημοσίων υπαλλήλων. Συντάξεις λόγω θανάτου όλων των ταμείων. Συνδρομή στα Κ.Ε.Π.Α.

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Διαζύγιο συναινετικό ή με αντιδικία. Υιοθεσίες (ενηλίκων – ανηλίκων). Αλλαγή ονοματεπωνυμικών στοιχείων. Προσβολή πατρότητας τέκνου. Αίτηση αναγνώρισης τέκνου.

ΑΚΙΝΗΤΑ

Διεκδικητικές αγωγές ακινήτων, εγγραφές υποθήκης, αναγκαστική εκτέλεση, αγωγές νομής. Μισθωτικές διαφορές – απόδοση μισθίου – διαταγή πληρωμής και απόδοσης μισθίου.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Συνδρομή και παράσταση στην αυτόφωρη διαδικασία. Παράσταση σε κάθε φύσεως ποινική υπόθεση.

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ

Έρευνα διαθεσιμότητας σήματος, κατοχύρωση σήματων ημεδαπού – αλλοδαπού. Αμφισβήτηση διαθεσιμότητας – Συνδρομή στην διαδικασία ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Μεταφράσεις εγγράφων από την αλβανική και αγγλική γλώσσα στην ελληνική και αντίστροφα. Επικυρώσεις εγγράφων.

ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ – “ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ”

Σύνταξη αιτήσεων. Παράσταση στην συζήτηση των προσωρινών διαταγών και παράσταση στην κύρια συζήτηση της αίτησης.

emi-photo

Δικηγορικό γραφείο “Εμίρα Ζαΐμη – Λάγια”

Το Δικηγορικό Γραφείο ιδρύθηκε από την Δικηγόρο Πειραιώς Ζαϊμη Εμίρα.
Η Δικηγόρος είναι άρτια καταρτισμένη επιστήμονας, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών του έτους 2009, ενώ συνέχισε και τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών. Από το έτος 2011 εργάστηκε σε κάποια από τα πιο δυναμικά δικηγορικά γραφεία της Αθήνας τα οποία χαίρουν άριστης φήμης και εκτίμησης από τον νομικό κόσμο και στα οποία απέκτησε πολύτιμη εμπειρία, εργασιακό ήθος και αγάπη για την νομική Επιστήμη σε όλους τους τομείς της.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Γεννημένη στην Αλβανία, με άριστη γνώση της Αλβανικής γλώσσας, ασχολήθηκε και συνεχίζει να ασχολείται με ζητήματα που προκύπτουν από το Δίκαιο Αλλοδαπών.
Η κατανόηση και η προσωπική της εμπειρία από τις υποθέσεις αλλοδαπών, την έχουν καταστήσει ιδιαίτερα ευαίσθητη και πρόθυμη να προσφέρει τις γνώσεις και την βοήθειά της σε υποθέσεις τέτοιας φύσεως και όχι μόνο.

“Δυναμισμός και αποτελεσματικότητα.”

Εγγυώμαστε την αποτελεσματικότητα στην διαχείριση όλων των υποθέσεων, με κέντρο πάντα τον άνθρωπο, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ταχύτητα, προθυμία και προσωπικό και διαρκές ενδιαφέρον για τον εντολέα μας.

sign