Me ndihmën e zyrës tonë do të keni mundësi të aplikoni per takim në  ambasadën e Shqipërisë në Athinë  për te rinovuar pasaportën  pa udhëtuar ne Shqipëri , me shpejtësi përmes një procedurë te thjeshtë në internet. Brënda 10’  kohë  ju  do të keni  ne emailin tuaj kodin e aplikimit per rinovimin.

E vetmja gjë që ju duhet të keni është një llogari  e-mail aktiv dhe pasaportën ose kartën e identitetit me vete.

Mbas marjes të përgjigjes nga ambasada në email-in tuaj duhet te paraqiteni në zyrat e ambasadës ne datën qe ju kanë caktuar per rinovimin e pasaportës.

CategoryΔιάφορα

Copyright © 2024 Emi Zaimi. All rights reserved. Made with ❤ on Earth by Rainbyte Studio. Report a website issue. v24.03.18.R

logo-footer