Το γραφείο μας παρέχει πλήρη νομική υποστήριξη σε θέματα αγοραπωλησίας ακινήτων στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα .Ειδικότερα αναλαμβάνουμε τον πλήρη και ενδελεχή  έλεγχο του εκάστοτε ακινήτου στα κατά τόπους Υποθηκοφυλακεία, Κτηματολογικά Γραφεία αλλά και στις Πολεοδομικές Αρχές.

Ο εκ των προτέρων νομικός έλεγχος αποσκοπεί στην επιβεβαίωση της κυριότητας του υποψήφιου πωλητή και στην διασταύρωση της ¨νομικής καθαρότητας¨ (βάρη, υποθήκες και παντός φύσεως  νομικά ελαττώματα) του ακινήτου για τα τελευταία τουλάχιστον είκοσι πέντε χρόνια .

Περαιτέρω το γραφείο μας αναλαμβάνει να σας φέρει σε επαφή με Ειδικούς του Real Estate προκειμένου να ανευρεθεί  η ιδανική κατοικία και όχι μόνο για εσάς καθώς και να σας συνδράμει με νομικές συμβουλές σε κάθε στάδιο της αγοραπωλησίας από τις διαπραγματεύσεις μέχρι και την παράσταση κατά την υπογραφή του τελικού συμβολαίου μεταβίβασης.

Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας διευκολύνουμε μέσω της ενημέρωσης, συγκέντρωσης και κατάθεσης στην αρμόδια υπηρεσία όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την ευόδωση της διαδικασίας της αγοραπωλησίας.

CategoryΑκίνητα

© 2023 Emi Zaimi. All rights reserved. Made with ❤ by Rainbyte® Studio. Report a website issue. v23.05.06_stable

logo-footer